Scheiden

de echtscheidingsadvocaat van Zoetermeer

image_pdfimage_print

Als u eenmaal heeft besloten te gaan scheiden is het zaak om het overzicht in deze turbulente periode te behouden. Of het nu gaat om scheiden bij gemeenschap van goederen of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, een zorgregeling voor de kinderen, alimentatie of het vragen van spoedvoorzieningen aan de rechtbank, u wordt voorzien van deskundig advies en CSG Advocatuur voert de juridisch meest aangewezen procedure. CSG Advocatuur Zoetermeer is gespecialiseerd in het begeleiden van familierecht zaken, het berekenen of herberekenen van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie. CSG Advocatuur begeleidt ook echtscheidingen op basis van toevoeging (ook wel Pro Deo genoemd). CSG Advocatuur draagt dan zorg voor de aanvraag en de administratieve afhandeling van de toevoeging.

In overleg scheiden, samen dezelfde advocaat

Scheiden in overleg wordt ook wel scheiding op gemeenschappelijk verzoek genoemd. Hierbij hebben beide partijen samen dezelfde advocaat. Het convenant wordt door beide partijen samen met CSG Advocatuur opgesteld. Vervolgens wordt de procedure bij de Rechtbank afgewikkeld zonder zitting.

In overleg scheiden, ieder een eigen advocaat

Scheiden in overleg met ieder een eigen advocaat: een traject waarbij beide partijen met ieder hun eigen advocaat proberen om tot een oplossing te komen. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken bij het overleg.

Scheiden, eenzijdige belangenbehartiging

Scheiden door eenzijdige belangenbehartiging: iedere partij heeft een eigen advocaat waarbij de advocaten en eventueel cliënten onderling overleg voeren en geheel of gedeeltelijk tot overeenstemming komen. De punten waar geen overeenstemming over wordt bereikt, worden inhoudelijk door de rechter behandeld.


Kan CSG Advocatuur mij bijstaan bij zaken als scheiden en beëindiging samenwonen? 

Indien u een echtscheiding overweegt of het besluit daartoe al definitief heeft genomen, is het verstandig om samen met CSG Advocatuur de verschillende opties door te nemen. CSG Advocatuur adviseert u graag. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen of een vrijblijvende afspraak inplannen om uw zaak op kantoor te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nuttige informatie:


Gerelateerde artikelen:

  • berekening Alimentatie

    Herberekening of berekening Alimentatie

  • Ouderschapsplan en ouderschapszaken

    Ouderschapsplan en ouderschapszaken

  •